Animals vius

De la mà de les millors empreses de genètica internacionals

Des dels seus inicis, Gepork treballa amb les millores marques de genètica internacionals per tal d’aportar el màxim valor a cada client.

A principis dels anys 80, Gepork va començar a importar verros d’Alemanya de l’empresa German Pietrain per tal oferir les millors línies finalitzadores del mercat. En aquell moment Gepork tenia 14 verros; actualment en gestiona més de 400.

De la mateixa manera, l’any 2008, Gepork arriba a un acord amb la prestigiosa empresa de genètica irlandesa Hermitage per incorporar la seva genètica als seus nuclis reproductors i distribuir a tota Espanya animals reproductors F1 i en puresa i dosis maternals Landrace i Largewhite. Al 2016, després de l’adquisició d’Hermitage per part de PIC, Gepork obre noves oportunitats amb aquesta prestigiosa empresa de genètica.

Arbre d’encreuaments

Largewhite

La línia materna de PIC-Hermitage Large White s’ha desenvolupat des de l’any 1958, el que representa més de 50 anys de selecció intensiva i anàlisi de les característiques de rendiment reproductiu. Els programes de reproducció de la línia materna d’Hermitage i els índexs de selecció BLUP s’han formulat específicament per garantir que les nostres línies Large White es produeixen amb el potencial genètic per maximitzar el nombre de porcs nascuts i criats en un entorn comercial.

PIC-Hermitage ha ampliat recentment el nucli d’animals Large White de gran nivell sanitari i actualment comptem amb més de 4.500 femelles besàvies / àvies a tot el món.

Landrace

La línia materna Landrace de PIC-Hermitage s’ha desenvolupat des de l’any 1958, el que representa més de 50 anys de selecció intensiva i anàlisi de les característiques de rendiment reproductiu. Els programes de reproducció de la línia materna d’Hermitage i els índexs de selecció BLUP s’han formulat específicament per garantir que les nostres línies Landrace es produeixen amb el potencial genètic per maximitzar el nombre de porcs nascuts i criats en un entorn comercial.

PIC-Hermitage ha ampliat recentment el nucli d’animals Landrace de gran nivell sanitari i actualment comptem amb més de 10.000 femelles besàvies / àvies a tot el món.

F1

Gepork ofereix als seus clients llavores F1 procedents dels encreuaments entre la selecció de les millors mares Landrace PIC-Hermitage, una línea que s’ha anat desenvolupant des de l’any 1958 i la selecció dels millors verros Large White també PIC-Hermitage. Aquesta llavora, combinada amb el Pietrain finalitzador que ofereix Gepork fa que s’aconsegueixin uns exemplars amb les següents característiques:

  • Més creixement
  • Major índex de conversió
  • Elevat % de magre
  • Negativitat al gen halotà
  • Hiperprolíferes

A més, també ven mascles procedents del mateix encreuament.

Duroc

Genètica Duroc - Gepork

En els últims temps la millora genètica ha permès obtenir mascles Duroc amb uns excel·lents paràmetres d’infiltració de greix en llom i pernil, amb una excel·lent qualitat de carn, així com amb unes canals amb una conformació adequada i molt bon rendiment.

Alhora són animals robustos i forts amb una gran longevitat i una excel·lent lívid. Aquestes característiques el fan un animal òptim per al seu encreuament amb el porc ibèric, per obtenir uns excel·lents resultats pro-productius i de qualitat de carn. Gepork té a la seva disposició sementals de la raça Duroc amb aquestes característiques tant en el seu centre d’inseminació per a la venda de dosis de semen, com per a la venda de sementals.

Pietrain

Genètica Pietrain - Gepork

Gepork cumpleix gairebé 40 anys seleccionant els millors Pietrain Alemanys de la mà de l’associació German Pietrain. En aquest temps, Gepork ha col·laborat al desenvolupament genètic de la raça Pietrain convertint-se en ocasions en proveïdor genètic de la pròpia associació.

Per tal de proveïr dels millors sementals als seus clients, gepork selecciona de manera exhaustiva cada un dels seus exemplars.

Les nostres proves i estudis en granges de producció reals demostren que l’encreuament del Pietrain Gepork amb les línies maternals PIC-Hermitage és la combinació perfecta. Hem aconseguit:

Producció d’animals equilibrats
Excel·lents resultats a l’escorxador
Creixement de 850 gr/dia
Gran qualitat de carn, PH de 6,21

Sobre la qualitat reproductiva, aquesta és l’evolució:

Nascuts vius

2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016

Tots aquests elements, són de gran impacte econòmic per a qualsevol explotació ramadera.
A continuació, algunes dades obtingudes en comparar de manera independent la nostra combinació amb la d’altres genètiques.

78,2%
Rendiment
de la canal
76,36%
Mitjana d’altres
genètiques
2,15
Índex
de conversió
2,21
Mitjana d’altres
genètiques
63,8
Percentatge
de magre
62,56%
Mitjana d’altres
genètiques
12,38kg
Menys de pinso
durant l’engreix
4,01€
Estalvi equivalent
per animal