Distribució veterinària

Servei de distribució 360º integral

A banda de l’àmbit genètica i la inseminació artificial, Gepork ha diversificat la seva activitat oferint diferents productes i serveis amb l’objectiu de donar un servei integral a les seves persones clientes. Així mateix, Gepork s’ha especialitzat en altres animals més enllà de l’àmbit porcí, com per exemple en el sector boví.

Amb la creixent importància de la bioseguretat en les explotacions, es va crear la marca Bionet. D’aquesta manera, Gepork pot oferir serveis d’higiene, desinfecció i control de plagues.

MEDICAMENTS

La bona relació comercial amb els laboratoris farmacèutics ha permès que Gepork disposi de més de 6.000 referències de medicaments en el seu magatzem.

Distribució medicaments - Gepork

Gepork distribueix en 24 hores una àmplia gamma de productes dels principals laboratoris farmacèutics a escala global. El procés de distribució es realitza en un entorn tecnològic on es garanteix un alt índex d’efectivitat i d’acord amb els màxims estàndards de qualitat en els processos, la traçabilitat i el manteniment de la cadena de fred en aquells productes que ho requereixin.

Gepork treballa amb els següents laboratoris:

EQUIPAMENT

Gepork selecciona els millors productes d’equipament amb proveïdors nacionals i internacionals.

Distribució material equipament - Gepork

Gepork aplica a les seves granges de producció les principals innovacions del sector en matèria d’equipament. Gepork prova les novetats en materials i equipaments en les seves granges i disposa de personal especialista en productes d’equipament. Això permet trobar solucions personalitzades a les necessitats de les persones clientes.

ALIMENTACIÓ

Gepork ofereix la marca pròpia de pinso lactoiniciador per a porcí Purebreed i, també, distribueix alimentació específica d’altres marques.

Distribució alimentació - Gepork

Com a distribuïdors integrals, Gepork ofereix un ampli ventall de productes d’alimentació que garanteixen una bona nutrició en granja.

Entre aquests productes, Gepork ofereix pinso Purebreed, testejat a les nostres explotacions per garantir els millors resultats.

Gepork treballa amb els següents fabricants d’alimentació.

HIGIENE I DESINFECCIÓ

Gepork ofereix productes d’higiene i desinfecció, per tal de facilitar a les persones clientes òptimes condicions de bioseguretat a les seves granges.

Distribució material higiene i desinfecció - Gepork

Gepork ofereix una sèrie de productes elaborats i testats per Bionet i també d’altres marques reconegudes en el sector. D’aquesta manera, les persones clientes poden escollir el producte que més s’adapta a les seves necessitats, garantint així unes condiciones òptimes de les seves instal.lacions.

Gepork distribuidor de Zotal
Codi Swift (obligatori)