Animals vius

De la mà de les millors empreses de genètica internacionals

Gepork treballa amb les millors marques internacionals de genètica, per aportar el màxim valor a les nostres persones clientes. Durant els anys 80, Gepork va començar a importar verros d’Alemanya, de l’empresa German Pietrain, per oferir les millors línies finalitzadores. En aquell moment Gepork tenia 14 verros, actualment en gestiona més de 400.

El 2008, Gepork arriba a un acord amb la prestigiosa empresa de genètica irlandesa Hermitage. L’entesa permet incorporar la seva genètica als seus nuclis reproductors i distribuir a tota Espanya animals reproductors F1 i en puresa i dosis maternals Landrace i Largewhite. El 2016, després de l’adquisició d’Hermitage per part de PIC, Gepork obre noves oportunitats amb aquesta prestigiosa empresa genètica.

ARBRE D’ENCREUAMENTS

Large White

La línia materna de PIC-Hermitage Large White s’ha desenvolupat durant més de 50 anys amb una selecció intensiva i anàlisis de les característiques de rendiment reproductiu. Els programes de reproducció de la línia materna d’Hermitage i els índexs de selecció BLUP s’han formulat específicament per garantir que les nostres línies Large White es produeixen amb el potencial genètic per maximitzar el nombre de porcs nascuts i criats en un entorn comercial.

Landrace

Des del 1958 la línia materna Landrace de PIC-Hermitage s’ha desenvolupat mitjançant una selecció acurada i una profunda investigació de les característiques de rendiment reproductiu. Per maximitzar el nombre de porcs nascuts i criats en un entorn comercial, els programes de reproducció de la línia materna i els índexs de selecció BLUP s’han formulat de manera específica per produir-se amb el potencial genètic necessari.

PIC-Hermitage ha ampliat recentment el nucli d’animals Landrace de gran nivell sanitari i actualment comptem amb més de 10.000 femelles besàvies / àvies a tot el món.

F1

Els F1 procedeixen dels encreuaments entre una selecció de les millors mares Landrace i els millors verros Large White. Aquesta llavora, combinada amb el Pietrain finalitzador que ofereix Gepork fa que s’aconsegueixin exemplars amb:

  • Més creixement
  • Major índex de conversió
  • Elevat % de magre
  • Negativitat al gen halotà
  • Hiperprolíferes

A més, també ven mascles procedents del mateix encreuament.

Duroc

Genètica Duroc - Gepork

Els avenços en el camp de la genètica han permès obtenir mascles Duroc amb excel·lents paràmetres d’infiltració de greix en llom i pernil, una alta qualitat de carn i unes canals amb una conformació adequada i bon rendiment. Són animals robustos, amb una gran longevitat i una libido excelsa. Aquestes característiques el fan un animal òptim per encreuaments amb el porc ibèric, amb excel·lents resultats productius i de qualitat de carn.

Pietrain

Genètica Pietrain - Gepork

Gepork fa més de 40 anys que selecciona els millors Pietrain Alemanys de la mà de German Pietrain. A més, s’ha col·laborat al desenvolupament genètic de la raça, convertint-nos a vegades en proveïdors genètics de la mateixa German Petrain.

Les proves i els estudis en granges de producció reals demostren que l’encreuament del Pietrain Gepork amb les línies maternals PIC-Hermitage és la combinació porcina perfecta. Hem aconseguit:

  • Producció d’animals equilibrats
  • Excel·lents resultats a l’escorxador
  • Creixement de 850 gr/dia
  • Gran qualitat de carn, PH de 6,21

Sobre la qualitat reproductiva, aquesta és l’evolució:

Nascuts vius

2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016

Aquests elements tenen un gran impacte econòmic per qualsevol explotació ramadera.
A continuació, algunes dades obtingudes en comparar, de manera independent, la nostra combinació amb la d’altres empreses genètiques.

78,2%
Rendiment
de la canal
76,36%
Mitjana d’altres
genètiques
2,15
Índex
de conversió
2,21
Mitjana d’altres
genètiques
63,8
Percentatge
de magre
62,56%
Mitjana d’altres
genètiques
12,38kg
Menys de pinso
durant l’engreix
4,01€
Estalvi equivalent
per animal
Codi Swift (obligatori)