Distribució veterinària

Servei de distribució 360º integral

A part de l’activitat en genètica i inseminació artificial, Gepork ha diversificat la seva activitat oferint tot tipus de productes per al canal porcí amb l’objectiu d’oferir un servei integral als seus clients.

A  més, amb la creixent importància de la bioseguretat a les explotacions, Gepork crea la marca Bionet per oferir a tots els seus clients serveis diversos d’higiene i desinfecció i control de plagues.

Amb el pas dels anys, el canal vacú ha anat agafant força fins al punt que Gepork ha creat la marca Devac per especialitzar-se en aquest sector.

Medicaments

La bona relació comercial amb els laboratoris farmacèutics, ha permès que Gepork disposi  de més de 6.000 referències en medicaments en el seu magatzem.

Distribució medicaments - Gepork

Gepork distribueix en 24 hores una àmplia gamma de productes dels principals laboratoris farmacèutics a nivell global. El procés de distribució es realitza en un entorn tecnològic on es garanteix un alt índex d’efectivitat i d’acord amb els màxims estàndards de qualitat en els processos, la traçabilitat i el manteniment de la cadena de fred en aquells productes que ho requereixin.

Gepork és partner dels següents laboratoris:

Equipament

Gepork selecciona els millors productes d’equipament amb proveïdors nacionals i internacionals.

Distribució material equipament - Gepork

Gepork aplica a les seves granges de producció les principals innovacions del sector en matèria d’equipament. El fet de provar aquests materials a les pròpies granges, juntament amb el fet de comptar amb un especialista en productes d’equipament, permet aconsellar la millor solució per a cada client.

Es pot veure la millor selecció d’equipmanet a través de la botiga on-line.

01

Material porcí

02

Higiene i desinfecció

03

Control de plagues

04

Inseminació artificial

05

Fungibles

06

Material vacú

07

Vestuari

Alimentació

Gepork ofereix la marca pròpia de pinso lactoiniciador per a porcí sota la marca Purebreed i també distribueix alimentació específica d’altres marques.

Distribució alimentació - Gepork

Com a distribuïdors integrals, Gepork també ofereix un ampli ventall de productes d’alimentació formulats per garantir una bona nutrició en granja.

Entre aquests productes, Gepork ofereix la seva pròpia marca de lacto-iniciadors, Purebreed, també testejada a les nostres explotacions per garantir els millors resultats. Gepork és partner dels següents fabricants d’alimentació.

Higiene i desinfecció

Entre la gamma de referències que ofereix Gepork, hi ha els productes d’Higiene i desinfecció, per tal de facilitar als clients òptimes condicions de bioseguretat a les seves granges.

Distribució material higiene i desinfecció - Gepork

Dintre la gamma de productes d’Higiene i desinfecció, Gepork ofereix una sèrie de productes elaborats i comprovats per Bionet i també productes d’altres marques reconegudes pel sector. D’aquesta manera, el client pot escollir el producte que més s’adapta a les seves necessitats garantint així unes condiciones òptimes a les seves instal.lacions.

Gepork distribuidor de Zotal