Gepork obre les portes de la granja La Lluçanesa a les escoles d’Osona
Portes obertes La Lluçanesa - Gepork

El passat dia 1 de Març Gepork va obrir les portes de la granja La Lluçanesa, situada a Prats de Lluçanes a una vintena d’alumnes provinents de l’institut Jaume Callís del municipi de Vic.

La visita va constar de dues parts, la primera una part teòrica on es va explicar el funcionament d’una granja i les seves parts. Després, els alumnes van poder veure de primera mà el que prèviament els hi havia explicat, realitzant una visita a la granja. Aquesta iniciativa reforça la bona activitat empresarial que Grup Gepork està portant a terme, a través de la transparència i les ganes de donar a conèixer el sector, un sector realment molt important dins de la comarca d’Osona.

Codi Swift (obligatori)