Grup Gepork col·labora amb l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Osona

Avui hem fet entrega d’un xec valorat en 700 euros a l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Osona. Aquesta acció, englobada en el marc de Responsabilitat Social Corporativa del Grup Gepork, ha comptat amb la presència de Gemma Vivet, directora de Grup Gepork, que ha fet entrega del xec; Josep Vilardell, president de l’Associació; i Marta Martínez, responsable de Recursos Humans de Grup Gepork.

A través d’una votació anònima, els treballadors del Grup van ser els responsables d’escollir a quina associació es feia la donació, que cada any el Grup destina a una entitat de la comarca d’Osona. L’associació AFMADO pretén dotar la comarca d’Osona d’un entorn de relació per donar suport integral a les persones i famílies afectades per un procés de demència i contribuir al coneixement de la malaltia i a l’eliminació de l’estigma social de forma global, a través de diverses activitats, totes elles a la comarca. La quantitat que Grup Gepork ha destinat a aquesta associació servirà íntegrament per realitzar tallers de musicoteràpia per tal de reforçar els vincles entre les persones cuidants i les persones afectades per a aquestes malalties.