Gepork, patrocinador del Porc d’or Ibèric
Porc d'Or - Gepork

Gepork va estar el passat dia 21 d’abril a la primera edició del porc d’or ibèric celebrada a Zafra on hi van assistir més de 400 persones, entre productors i tècnics de tot Espanya, empreses i personalitats lligades al sector porcí en general i al porc ibèric en particular, així com autoritats locals autonòmiques i nacionals.

Josep Puigdollers, president del Grup Gepork va ser l’encarregat de lliurar alguns dels premis a les millors explotacions d’ibèric de tot Espanya.

Castella i Lleó ha rebut 19 guardons Porc d’Or Ibèric a l’excel·lència en la producció porcina ibèrica, que s’han repartit entre vuit granges, mentre que Extremadura ha aconseguit vuit premis (un or, tres plates i 4 bronzes), que han anat a parar a sis explotacions de Badajoz.

La protagonista de la nit va ser la Granja La Millorada, de l’empresa Agrocesa – Grup Vall Companys, situada a Olmedo, que va aconseguir el màxim guardó, el premi especial Porc d’Or Ibèric amb Diamant.

Codi Swift (obligatori)