Visita d’una delegació coreana a las instal·lacions de Grup Gepork

El passat 26 de Setembre, Grup Gepork va rebre la visita d’una delegació coreana integrada per 25 veterinaris i funcionaris de l’Administració coreana interessats a conèixer l’activitat del Grup, tant en inseminació artificial com en granges.

La reunió es va dividir en 3 parts: la primera, de presentació global del Grup; la segona, on es va parlar dels centres d’inseminació i l’activitat en genètica i inseminació artificial; i finalment, es va parlar de la feina a les nostres granges.

Cal remarcar que els temes de més interès van ser la prevenció d’epidèmies, la importància de la bioseguretat en granges, els protocols de vacunació i els protocols d’entrada d’animals en els centres. Això va portar a una extensa discussió que va permetre comparar protocols i formes de treball de tots dos països. Va ser, per tant, una visita de gran interès per ambdues parts i que servirà a Grup Gepork per continuar treballant i col·laborant amb el mercat coreà.

 

Codi Swift (obligatori)