Visita d’estudiants dels graus d’ADE i Màrqueting de la Universitat de Vic

Avui ens han visitat 40 alumnes estudiants del grau en Administració i direcció d’empreses i del grau de Màrqueting i comunicació de la Universitat de Vic. A la primera part de la visita, el director comercial del grup, Francesc Giné, els hi ha explicat el funcionament del grup i les seves diferents unitats de negoci i han pogut conèixer de primera mà el sector veterinari. A la segona part de la visita, els alumnes han pogut visitar les instal·lacions on els responsables de cada departament de l’empresa els hi ha explicat quines eren les tasques que ells realitzaven en el seu dia a dia. Amb aquesta visita el Grup Gepork pretén enfortir els seus vincles amb la Universitat per poder col·laborar en futures ocasions.

Codi Swift (obligatori)