La granja Fàbregas, una de les nominades al Porc d’Or

El passat dia 17 de novembre es va celebrar a Segòvia la 24a edició dels premis Porc d’Or on van assistir més de 800 professionals del sector porcí espanyol i personalitats com la ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina.

Les explotacions que opten als premis estan adherides al BDporc, un Banc de Dades de referència del porcí espanyol. Aquest any s’han analitzat les dades de 850.000 reproductores, repartides en 700 explotacions de tot el territori espanyol.

De totes elles, es designen 120 nominats i finalment es reparteixen 45 premis en diferents modalitats i 4 premis especials.

Aquest any, la granja de Fábregas pertanyent a Gepork ha estat una de les nominades en la categoria de taxa de parts.

Més informació:

Aquí

Galeria imatges:

Aquí

Codi Swift (obligatori)