Grup Gepork inaugura nou magatzem a Gurb
Magatzem Almacén Grup Gepork

El passat dijous dia 14 de desembre Grup Gepork va inaugurar un nou magatzem, ubicat a Gurb, on s’ubicaran part de les referències d’alimentació. Aquest nou magatzem, que disposa de 2000 m2 permetrà al grup poder ampliar el catàleg i poder oferir als clients una gamma de referències encara més àmplia. Durant l’últim mes s’han fet tasques de manteniment per tal de que a dia d’avui el magatzem estigués en perfectes condicions pel seu funcionament i durant el cap de setmana s’ha fet el trasllat definitiu.

A més, també es van inaugurar les noves sales de reunions a la seu de Grup Gepork a Masies de Roda. Aquestes sales, dissenyades per l’arquitecte Marià Vilaró, permetran disposar de més espai per a realitzar reunions i garantir l’òptim creixement del grup.

Oficines Grup Gepork - Gepork

Codi Swift (obligatori)