Torna el Ser Ramader al s. XXI
Ser Ramader Segle XXI

El proper dia 7 de Març torna la jornada Ser Ramader al segle XXI a “El Sucre” que enguany arriba a la 4ª edició.

Des de l’any 2012 l’empresa Gepork celebra la Jornada Ser Ramader al S.XXI. Al llarg de la seva trajectòria, la companyia s’ha situat al capdavant de les empreses del conjunt de l’Estat en el terreny de la genètica porcina i la inseminació artificial, així com de la distribució de productes veterinaris.

Amb la intenció de seguir essent en el futur una empresa de referència pel sector, Gepork vol dedicar una jornada adreçada al conjunt del sector porcí que ofereixi un espai de reflexió de la mà de conferenciants de prestigi contrastat provinents d’arreu de l’estat espanyol.

L’objectiu de la trobada és referendar el compromís amb el sector ramader, que és l’origen i la raó de ser de l’empresa Gepork, amb la voluntat d’incrementar el valor de les seves explotacions a través d’un espai de transmissió de coneixement que tracti sobre els aspectes claus per a la competitivitat. La jornada preveu una assistència d’unes 200 persones procedents de Catalunya, Aragó i Balears.

Les jornades compten amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, del laboratori Zoetis i de la firma de genètica PIC-Hermitage.

Descarrega’t el PROGRAMA

 

Codi Swift (obligatori)