Gepork al Porc d’Or Ibèric 2018

Gepork va estar present un any més en els premis Porc d’Or Ibèric, aquesta edició a Alcázar de los Reyes Cristianos, a Còrdova, on es van reunir més de 400 professionals del sector porcí ibèric per conèixer els premiats de la segona edició dels premis porc d’Or ibèric que es lliuren a les explotacions de porcí ibèric de tot Espanya com a reconeixement al treball. L’IRTA, que ha organitzat els premis, ha lliurat un total de trenta guardons Porc d’Or Ibèric.

Durant la celebració s’han lliurat 27 estatuetes d’or, plata i bronze atenent a tres criteris tècnics: Nascuts Vius (NV), Taxa de Parts (TP) i Productivitat Numèrica (PN). 21 d’aquests 27 premis han anat a parar a Castella i Lleó. Cinc granges de Badajoz s’han endut les sis estatuetes restants. A més, com ja és habitual en els premis Porc d’Or, s’han lliurat tres premis especials: Porc d’Or Ibèric amb diamant, Porc d’Or Ibèric del MAPAMA i Porc d’Or Ibèric a la màxima productivitat.

La granja segoviana Germans Sanz Berzal S.L., de l’empresa Agrocesa – Grup Vall Companys, s’ha alçat amb el màxim guardó: el Porc d’Or Ibèric amb Diamant.

En el cas del Porc d’Or Ibèric del MAPAMA, guardó que valora especialment els Criteris de Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient, ha Estat Granja Arauzo, de l’empresa Ibèrics de Arauzo 2004 S.L.

Finalment, l’Explotació val·lisoletana Agropecuària Baralla Ferrero S.C., de l’empresa Agrocesa – Grup Vall Companys, ha rebut el Porc d’Or a la màxima productivitat amb 19,73 garrins deslletats per truja i any.

Codi Swift (obligatori)