Aqua Park Canino: Aigua, gossos i Pullers
aigua gossos puller

Diversió aquàtica per combatre la calor

El Grup Gepork col·labora amb Aqua Park Canino, un parc aquàtic per a gossos, on els cans poden nedar amb llibertat, jugar amb tobogans d’aigua, fer surf, rebolcar-se en dunes i córrer per zones enjardinades pensades per a ells. Un entorn dissenyat perquè els gossos puguin divertir-se i jugar de manera segura. El parc disposa de diferents instal·lacions preparades per gossos de diversa mida, incloses zones exclusives per a gossos petits, perquè puguin remullar-se sense que els cans més grans els hi saltin a sobre o xoquin amb ells. El parc aquàtic també disposa d’un restaurant, per a persones, on s’ofereix varietat gastronòmica, incloent-hi menjar vega.

El Grup Gepork, juntament amb la marca Collar, ha proporcionat gratuïtament a l’Aqua Park Canino diversos Pullers perquè els gossos puguin divertir-se encara més. Els Pullers són eines de fitness per a cans, desenvolupats per un expert cinòleg, que consisteixen en un parell d’anelles. Aquests instruments sorgeixen de la idea de facilitar als gossos una estimulació física i mental i es basen en tres exercicis senzills: trotar, saltar i estirar. Els últims anys s’han fet populars, perquè permeten exercitar de manera completa, versàtil i personalitzada totes les habilitats dels cans.

Codi Swift (obligatori)