Grup Gepork compra dos toros sementals
Toro Aberdeen Angus

L’adquisició reforça l’aposta del grup per la ramaderia bovina

Grup Gepork ha incorporat dos toros provinents d’Escòcia. Els dos sementals són de la raça Aberdeen Angus i tenen al voltant d’un any i mig. Aquesta raça és característica pel fet que no tenen banyes i la seva carn és de gran qualitat. L’Aberdeen Angus destaca per ser una de les races millor valorades internacionalment.

Un dels animals prové de la granja J&J Campbell de Wedderlie i l’altra de la granja J&W Arnott d’Haymour, ambdues regions situades al sud d’Escòcia, d’on és originària aquesta raça bovina. S’ha facilitat un dels toros a una persona clienta, perquè li doni ús, i l’altre se l’ha quedat el Grup Gepork per fer-lo servir de semental per munta natural.

Codi Swift (obligatori)