Bionet retira nius de Vespa Velutina

Aquesta espècie invasora prové d’Àsia

Durant aquest juliol s’han començat a retirar nius primaris de vespa velutina a la comarca d’Osona. Sembla que els nius són més petits, respecte a anys anteriors, ja que en funció de les pluges poden estar més o menys avançats.

En un curt període de temps, fan servir aquest niu primari com a base per construir un niu secundari, molt més gran amb cabuda per a milers de vespes. A mesura que l’espècie es va instaurant al territori, va colonitzant altres entorns, inclòs s’han retirat nius de sota terra i fa uns dies, Bionet va retirar un niu de l’interior d’un comptador d’aigua. La vespa velutina és una espècie invasora, depredadora natural de les abelles i que ha esdevingut un problema per l’apicultura.

Codi Swift (obligatori)