Obertura d’una nova granja del Grup Gepork

Les noves instal·lacions allotjaran truges F1

El Grup Gepork ha inaugurat una nova granja, situada a Solsona, que té capacitat per un miler de porcs, inclosa una corralina, destinada a actuar d’infermeria quan sigui necessari, amb una capacitat per a 10 animals.

La nau s’utilitzarà per a la cria de truges F1, per a vendre i per autoreposició. Les femelles F1 procedeixen dels encreuaments entre la selecció de la millor genètica de mares de raça Landrace i els millors verros de raça Large White. La descendència d’aquest encreuament són les truges F1. Si, aquestes, es creuen amb els millors porcs de raça Pietrain que ofereix Gepork s’aconsegueixen exemplars amb un major índex de conversió, un elevat percentatge de magre i més creixement, entre altres característiques.

Les instal·lacions disposen de dues sitges per emmagatzemar aliments que s’adeqüin a les necessitats dels animals. A més, queda molt ben aïllada d’altres nuclis productius, cosa que afavoreix la bioseguretat i ajuda a garantir el benestar i la salut dels animals.

Codi Swift (obligatori)