El Porciforum reuneix a més de 1.200 professionals del sector

Un any més, el Porciforum es consolida com l’esdeveniment de referència internacional en el sector porcí, reunint a més de 1.200 professionals de sector.

La presidenta de Consell de Veterinaris de Catalunya, Cori Escoda, ha afirmació que el sector passa per “un bon moment” i que s’ha d’aprofitar “per sumar” en les millores sanitàries, mediambientals i en les instal·lacions productores.

Un any més, Gepork ha assistit a l’esdeveniment per a participar activament del Creixement i difusió del sector porcí mitjançant les tecnologies més punteres i la voluntat de seguir creixent i innovant dia a dia.

Porciforum està organitzat per AgriNews, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, amb l’objectiu d’establir punts de trobada en comú entre tècnics, productores i comercials, així com debatre sobre temes vinculats a patologies, vigilàncies sanitàries o instal·lacions, entre d’altres.

Codi Swift (obligatori)