Porc d’Or 2020

L’any 1994 van néixer els Premis Porc d’Or amb l’objectiu de valoritzar el sector i incentivar i reconèixer la feina de les empreses i ramaders que aposten per la millora continuada de l’eficàcia i la qualitat de la producció porcina.

Els Premis Porc d’Or són els premis de referència del sector porcí. I aquest any, no podien ser menys. En aquest 2020, a causa de la situació sanitària actual, tindran lloc en un esdeveniment online que no deixarà indiferent a ningú.

Ens complau anunciar-vos que Gepork està nominat en aquesta edició a dos premis per dues de les nostres granges:

  • Cabana Negre, en la modalitat de Taxa de parts
  • La Lluçanesa, en el premi especial de Bioseguretat i benestar animal

Benvinguts a la primera gala virtual participativa de lliurament de premis del sector porcí.

Us hi esperem!

www.premiosporcdor.com

 

Codi Swift (obligatori)