Grup Gepork obté el certificat de Benestar animal per Bureau Veritas

Aquesta setmana hem rebut la conformitat a la certificació en benestar animal per part de Bureau Veritas, líder mundial en proves d’inspecció, certificació i assajos.

La certificació IAWS garanteix les bones pràctiques dutes a terme en matèria de benestar animal, sanitat, bioseguretat, maneig i traçabilitat de tots els nostres animals.

Tot això, d’acord amb l’adequació i el compliment dels exigents estàndards i requisits del Reglament Tècnic de Benestar Animal i Bioseguretat IAWS, elaborat per Interporc al costat d’altres experts del sector.

Josep Puigdollers, president de Grup Gepork, sosté que “aquesta certificació és el resultat de l’esforç de la nostra empresa. Any rere any seguim millorant la nostra manera de treballar apostant per la innovació, la investigació i la recerca de nous processos relacionats amb el benestar animal per seguir sent líders en el sector. El segell de Bureau Veritas és una recompensa més a la feina de tots aquests anys i un reconeixement a totes i cadascuna de les persones que fan això possible”.

Amb aquesta certificació es fa evident una de les nostres prioritats principals: les bones pràctiques, transparència i traçabilitat en favor del benestar dels nostres animals.

Veure certificat

Codi Swift (obligatori)