Presentació del projecte RODAPORK

Formem part del projecte RODAPORK GO, en què treballem per a la selecció de Duroc per a un model productiu de carn de porc tradicional i diferenciada.

Fa uns dies vam participar en la jornada d’Intercanvi virtual entre grups operatius i projectes innovadors sobre millores en la gestió d’explotacions ramaderes. La nostra companya i veterinària Naila Gómez va fer la presentació del projecte sota el títol Selección de duroc para modelo productivo de carne de cerdo.

El projecte RODAPORK es troba en una fase de gran transcendència ja que s’han realitzat els diferents grups de cobriments que ens permetran estudiar la variabilitat d’origen genètic i nutricional derivada de la utilització del genotip Duroc amb diferents graus de GIM (greix intramuscular) sobre diferents combinacions i programes d’alimentació.

Codi Swift (obligatori)