6 beneficis dels productes solubles

Coneixeu tots els beneficis dels productes solubles?

-Equilibri òptim entre solubilitat i estabilitat

-Fórmules úniques

-Estables durant mínim 12 hores

-Reducció dels costos de tractament

-Dissolució ràpida i completa

-Baix risc de sobredosi o infradosis

Dechra és un dels nostres partners principals, i compta amb una excel·lent gamma de productes solubles. A través de Solustab, proporciona una gamma premium de productes solubles en aigua lliures de lactosa.

I és que quan un grup d’animals necessita tractaments veterinaris, la medicació de l’aigua es presenta com una opció convenient, sempre que l’aigua, el sistema i els productes siguin de bona qualitat.

Així mateix, per evitar sobredosi o infradosis, és recomanable utilitzar la calculadora SoluStab, una eina fàcil d’utilitzar que la companyia de salut animal posa a disposició dels usuaris i en la qual simplement a l’ingressar totes les dades requerides, mostrarà exactament quant producte s’ha d’utilitzar i en quants litres d’aigua.

A més, Dechra, dins la seva política de suport als seus clients, subministra servei d’anàlisi d’aigües, pòsters informatius de l’ús de l’aigua en granja i xerrades o visites a granja amb els millors experts nacionals gestionant d’una manera eficient el vehicle que fa arribar els productes als animals de forma òptima.

Podeu consultar tots els productes Dechra a la nostra botiga online: shop.gepork.es

Codi Swift (obligatori)