4 característiques excepcionals de la carn Duroc

Coneixeu les característiques principals de la raça Duroc?

La carn de porc Duroc és molt apreciada per l’alt contingut de grassa infiltrada i suculència, amb més veta i un sabor més intens. Coneguem les característiques principals que la confereixen com una carn excepcional.

• Greixos infiltrats i rusticitat
Durant la cocció, la costella Duroc no deixa anar aigua a la paella a diferència del porc estàndard; el que es tradueix en una màxima qualitat de la seva carn.
• Sabor i consum
A causa de les seves privilegiades característiques genètiques, ofereix productes d’alt valor organolèptic i sensorial.
• Gastronomia
Gràcies a la seva sucosa carn i al seu sabor distintiu, la presència del porc Duroc cada dia cobra més força a la cuina gurmet del món.
• Propietats nutricionals
El pernil Duroc és baix en sodi i una important font de proteïnes i potassi, i té un alt contingut en vitamines, zinc, i fòsfor.

A Gepork fa més de 40 anys que som pioners en l’àmbit de la selecció genètica porcina.

Ara, immersos en el projecte de recuperar la raça del Duroc tradicional, els avenços en el camp de la genètica ens permeten obtenir porcs amb excel·lents resultats productius i de qualitat de carn.

Codi Swift (obligatori)