Estratègies per obtenir carn de porc lliure d’olor sexual (Q-OLOR)

S’ha obtingut un ajut de Grups Operatius del DARP 2018 per al projecte: ESTRATÈGIES PER OBTENIR CARN DE PORC LLIURE D’OLOR SEXUAL (Q-OLOR).

El dia 3 de juliol de 2019 es va publicar la resolució d’ajuts del DARP a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors per part de Grups Operatius (convocatòria 2018).

 

■ Participants:

Beneficiaris
Selección Batallé SA, Grup Gepork SA, UPB Genetic World SL, Frigoríficos del Nordeste SA

Equip tècnic i investigador
IRTA
Lenz Instruments SL

Coordinador

INNOVACC

 

■ Finançament:

Pressupost d’execució

Sol·licitat: 188.786€

Concedit: 188.786€

Ajut:

Sol·licitat: 135.356€

Concedit: 135.356€

 

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020.

 

Amb el suport de: