/*Custom CSS*/ ?>
/*Barra Menú xs*/?> >S’ha obtingut un ajut de Grups Operatius del DARP 2017 per al projecte “SELECCIÓ DE L’ALIMENTACIÓ DE TRUGES NO REPRODUCTORES PER A LA MILLORA DEL PERFIL LIPÍDIC DELS EMBOTITS CURATS D’ALTA QUALITAT”.
El dia 6 de juny de 2018 es va publicar la resolució d’ajuts del DARP a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors per part de Grups Operatius (convocatòria 2017).
A continuació us fem un breu resum del projecte que ha obtingut l’ajut:
■ Descripció del projecte:
L’objectiu general del projecte és millorar el perfil lipídic dels embotits a través de la modificació de l’alimentació de l’animal amb la finalitat de millorar l’estat nutricional dels consumidors, i en definitiva, la seva qualitat de vida i benestar.
Per la consecució dels objectius plantejats en el projecte serà necessari desenvolupar els següents objectius tecnològics específics, que donaran lloc a les principals línies de treball del projecte.
■ Participants:
Beneficiaris: Grup Gepork SA (líder), Splendid Foods SAU
Equip tècnic i investigador: UVIC
Coordinador: INNOVACC
■ Finançament:
Pressupost d’execució
Sol·licitat: 93.383,00 €
Concedit: 93.382,68 €
Ajut
Sol·licitat: 66.954,00 €
Concedit: 66.953,62 €
Consultar fitxa de difusió de projecte
El projecte s’ha executat fins al mes de setembre de 2020.
Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020.
Amb el suport de: