Tot sobre els antibiòtics betalactàmics

Els antibiòtics betalactàmics, el mecanisme d’acció és la inhibició de l’última etapa de la síntesi de la paret cel·lular bacteriana, constitueixen la família més nombrosa d’antimicrobians i la més utilitzada en la pràctica clínica. Es tracta d’antibiòtics d’acció bactericida lenta, amb activitat dependent de el temps, que en general tenen bona distribució i escassa toxicitat.

Algunes modificacions de la molècula original han donat lloc a compostos amb major espectre antimicrobià.

A Gepork comptem amb la gamma Betaline, que forma part del compromís de Laboratoris Syva amb la sanitat i el benestar animal, la feina dels veterinaris i l’ús responsable d’antibiòtics.

Betaline és la gamma d’antibiòtics betalactàmics de Laboratoris Syva. Al mercat espanyol, està composta per deu productes injectables, orals i intramamaris.

Betaline ofereix solucions a les principals malalties bacterianes en animals de producció a través de tractaments individualitzats.

Laboratoris Syva disposa d’una planta de fabricació pròpia íntegrament destinada a la producció d’antibiòtics betalactàmics complint amb els màxims estàndards de qualitat de l’agència europea del medicament.

Betaline forma part del compromís de Laboratoris Syva amb l’ús responsable d’antibiòtics, un repte de vital importància tant en la sanitat animal com en la salut humana.

Consulteu més informació sobre la nova gamma d’antibiòtics betalactàmics de Laboratoris Syva amb el vostre assessor comercial habitual de Gepork.

Més informació

Codi Swift (obligatori)