Gepork estrena nova app

En aquest 2021 Gepork ha estrenat la seva aplicació de dosis en línia per a dispositius mòbils.

La nova interfície de compra de dosi ofereix un servei de compra en línia, ràpid i intuïtiu per al subministrament de dosi.

A banda de la compra en línia, l’aplicació de Gepork permet consultar els tipus de dosis disponibles, la cistella i llista de desitjos, el centre de notificacions i documents relacionats amb les dosis, accedir a la informació dels animals i visualitzar els exemplars disponibles.

L´aplicació permet gaudir d’una experiència exclusiva i personalitzada gràcies a l’adaptabilitat del servei de la plataforma per a totes les necessitats concretes de cada client.

A més, l’aplicació està dissenyada per consultar l’estat de les dosis i els verros disponibles als centres d’inseminació de Gepork en temps real i accedir a les últimes novetats relacionades amb els millors productes de dosis seminals porcines de manera fàcil i intuïtiva.

Amb aquesta nova actualització de la interfície tecnològica de Gepork, l’empresa continua apostant per la garantia d’innovació i avenç tecnològic dins del sector.

 

Codi Swift (obligatori)