Nova jornada sobre sanitat porcina, el pròxim 15 de març a Vic

El pròxim 15 de març se celebrarà una nova jornada sobre sanitat porcina, titulada La sanitat porcina, de desafiament a oportunitat, a l’Auditori Maria Vilà de Nadal (Edifici El Sucre), de Vic. L’acte ha estat organitzat per la Llotja de Contractació de Mercat d’Origen de Vic i el Banc Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic i el Departament d’Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació (DACC) de la Generalitat de Catalunya, i el patrocini del Grup GEPORK Innovation and Animal Care.

La jornada serà inaugurada per representants d’aquestes institucions i entitats organitzadores i col·laboradores i s’hi abordaran assumptes de plena actualitat com Immunització enfront de la PPA, a càrrec del Dr. José Manuel Vizcaíno, president de l’European Society of Veterinary Virology (ESVV); la nova normativa del veterinari d’explotació, a càrrec de Valentín Almansa, director general de sanitat de producció agrària del Ministeri d’Agricultura; i la lluita enfront les resistències als antibiòtics i el projecte DISRAM, per part de Miguel Àngel Higuera, director d’ANPROGAPOR.

Tot seguit se celebrarà una taula rodona, moderada pel mateix Higuera, que comptarà com a ponents amb Vizcaíno i Almansa, a més d’Elisenda Guillaumes, directora general d’Agricultura i Ramaderia del DACC. En finalitzar aquesta sessió, Guillaumes clourà la jornada. A continuació s’adjunta el programa:

 

Codi Swift (obligatori)