EXOVIEWER. Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques

El projecte Exoviewer pretén crear un prototip d’unitat mòbil i remota de monitoratge i detecció d’espècies exòtiques invasores. Aquest prototip testarà les diferents estratègies de captura de diferents grups d’insectes per buscar la màxima eficiència de la combinació d’atraients, ja siguin químics, visuals, feromones, etc.

Aquesta detecció precoç és una eina indispensable per a possibilitar l’erradicació de les bioinvasions, i per tant un element molt important per a complementar l’actual gestió d’aquesta problemàtica.

Aquest projecte liderat per Grup Gepork compta amb la participació de Batallé i amb la del centre tecnològic Eurecat. També es disposa de l’assessorament de Mylva, i el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. INNOVACC hi realitza també les tasques de coordinació.

 

Amb el suport de:

 

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2022.

Codi Swift (obligatori)